100 jaar Fanfare Wilhelmina

Fanfare Wihelmina Vlierden viert in 2020 haar 100-jarig bestaan.

Het 100 jarig jubileumjaar van fanfare Wilhelmina Vlierden in 2020 gaat zeker niet ongemerkt voorbij. Al geruime tijd zijn commissies bezig om gedurende heel het jaar 2020 een aantal activiteiten te organiseren. Vlak voor de start van het jubileumjaar zullen we het programma openbaar maken via diverse media. Volg ons!

Het jubileumprogramma:

  • Zaterdag 18 januari 2020  –  Nieuwjaarsconcert met aansluitend een receptie. Klik hier voor de foto’s of bekijk/beluister één van de muziekstukken van orkest (Me & Mrs. Jones /later meer) of drumband.
  • Zaterdag 4 april 2020  –  Theatershow met medewerking van de drumband
  • Zaterdag 16 mei  –  Festival rondom de kiosk/op het plein
  • Zaterdag 31 oktober 2020  –  Wilhelmina zingt

Om al deze aktiviteiten te kunnen betalen, is veel geld nodig en is de hoofdcommissie op zoek gegaan naar mogelijkheden om geld te werven. De start van de sponsoraktiviteiten was op 22 Sept. Toen organiseerde de fanfare de eerste Vlierdense Duck-dobber-race. De bedoeling was, dat zoveel mogelijk Vlierdenaren een badeendje sponsorden. De badeendjes werden op de Vloeiendseweg in het water van de Oude AA gelaten en het badeendje dat eerste naar de finish bij de Vlierdenseweg was gedobberd, won een prijsje. Er werden 2 manches gehouden: een manche met badeendjes, gesponsord door kinderen en een manche met de badeendjes, gesponsord door volwassenen.
In samenwerking met de basisschool in Vlierden, kregen alle kinderen van de basisschool een badeendje, die ze mochten opfleuren.