Foto’s jeugdmuziekmiddag 2018

Op zondagmiddag 3 juni 2018 werd in ’t Huis het brede project ‘Muziek in de Klas 2018′ afgesloten met een leuk slotconcert en diverse optredens van de kinderen uit groep 5 van de basisscholen De Wegwijzer Vlierden en D’n Bogerd Deurne. Op deze pagina vindt u een foto-impressie van onze jeugdfotograaf.

Dit project is een initiatief van Fanfare Wilhelmina, in samenwerking met de De Wegwijzer en D’n Bogerd en wordt ondersteund door de stichting Leef.

Uitgangspunt is dat alle kinderen bij het project worden betrokken, dus niet alleen de kinderen die middels een in enkele weken te formeren schoolorkestje kennismaken met het fanfare-instrument maar ook de kinderen die de zaal versieren, willen presenteren, een stukje voor de krant willen schrijven, promotieposters en -filmpjes willen maken of de slotmiddag met andere acts willen opluisteren (zang, dans, andere instrumenten enz.).

Voor de kinderen die na deze kennismaking met de fanfare zin hebben gekregen om in een écht orkeste te spelen, is er De MuziekKlup.  Afgelopen 3 juni presenteerde De MuziekKlup zichzelf met het swingende Uptown Funk!