Word Lid en Leer Muziek bij

Fanfare Wilhelmina

Je hebt bij onze verenging al kennis kunnen maken met het maken van muziek tijdens de Kinder MuziekWeek. Samen spelen met andere leerlingen is ook erg gezellig. Het kan zijn dat je op het punt bent gekomen dat je nog meer wilt leren over je eigen instrument. Je kunt er dan voor kiezen om muzieklessen te gaan nemen!

Muziekschool ‘040muziek’ verzorgt voor alle muziekverenigingen van de gemeente Deurne de muzieklessen, dus ook voor Fanfare Wilhelmina. De muzieklessen vinden plaats in een vereniginggebouw/school in Vlierden of Deurne, afhankelijk van het soort instrument dat je kiest en het aantal leerlingen dat via onze vereniging les heeft op hetzelde instrument. De dag en tijd wordt door de muziekdocent afgestemd met de leerlingen. In het heel schooljaar krijg je 36 lessen.

Op de muziekschool ga je tijdens het eerste leerjaar oefenen voor diploma A. De periode tot het behalen van je A-diploma noemen we de A fase. Heb je tijdens de opleiding het “A” niveau bereikt mag je op examen en na het behalen van het A diploma met je doorstromen naar het korps. Wil je daarna nog meer leren dan kan dat ook. Je kunt diploma’s halen tot en met diploma D. het door jou te bespelen instrument krijg je van Fanfare Wilhelmina in bruikleen en de studieboeken krijg je via de muziekschool.

Als het je leuk lijkt om lid te worden van onze vereniging en muzieles te gaan volgen, geef je dan op via:
secretariaat@fanfare-vlierden.nl